Clubman Pinaud: Kvalitní groomingové produkty s dlouholetou tradicí

Značka Clubman Pinaud je synonymem pro kvalitní pánské groomingové produkty. V tomto blogovém článku se podíváme na historii této značky, nejpopulárnější produkt z jejího sortimentu - kolínské vody Clubman Pinaud, a na další produkty této značky.

Historie Clubman Pinaud

Značka Clubman Pinaud se zrodila v roce 1810 v New Yorku, kdy Edouard Pinad založil vlastní firmu zaměřenou na výrobu pánských vůní a groomingových produktů. V roce 1900 se firma spojila s Clubman, což vedlo k vzniku značky Clubman Pinaud, která se stala jednou z nejvýznamnějších značek v oboru. V roce 1920 byly vytvořeny ikonické Clubman vody po holení, které jsou stále oblíbené mezi muži po celém světě.

ed-pinaud-min

Kolínské vody Clubman Pinaud

Nejznámějším produktem značky Clubman Pinaud jsou bezesporu kolínské vody. Tyto vůně jsou oblíbené pro svůj osvěžující a lehký charakter. Vůně jsou vyráběny z přírodních esenciálních olejů a mají unikátní složení, které se skládá z několika vrstev.

Jednou z nejoblíbenějších kolínských vod je Clubman Pinaud Special Reserve, která byla vytvořena speciálně pro požadavky moderního muže. Tato vůně má hloubku a sílu, kterou ocení jak muži, tak ženy. Special Reserve se skládá z tónů bergamotu, levandule a ylang-ylangu, které společně vytvářejí svůdnou a elegantní vůni.

Další produkty Clubman Pinaud

Clubman Pinaud nabízí také řadu dalších výrobků pro pánskou hygienu a krásu. Mezi nejpopulárnější produkty patří Clubman Pinaud vody po holení, které jsou oblíbené pro své osvěžující a zklidňující účinky na pokožku po holení. Dalšími oblíbenými produkty jsou Clubman Pinaud vlasová tonika, která dodávají vlasům výživu, zdravý vzhled, lesk a účinně stimulují cirkulaci vlasové pokožky.

Clubman Pinaud také nabízí řadu produktů pro styling vlasů, jako jsou gely, vosky a pasty na vlasy.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz