Nejlepší holicí strojky pro začátečníky

Přechod z jednorázových plastových holicích strojků k holicímu strojku bez plastů může být pro někoho děsivý. Věřte nám, že s bezpečnostními holicími strojky Rockwell je tento obrovský skok snazší, než byste si dokázali představit. Rockwell Razors velmi pečlivě vytvořili bezpečnostní holicí strojky, které jsou skutečně vhodné i pro začátečníky.

To zní skvěle, ale co to vůbec znamená?

To, čím se holicí strojky Rockwell liší, je jejich 6 individuálních nastavení holení, která jsou k dispozici u každého strojku.

Nastavení 1-3 jsou velmi jemná, zatímco nastavení 3-6 nabízí důkladnější oholení. Začínáte-li s nižším nastavením holení, je to nejbezpečnější varianta pro začátečníky, kteří přecházejí z tradičních holicích strojků. Jakmile se s holicím strojkem seznámíte, je zde prostor pro vyšší nastavení pro agresivnější oholení.

Rockwell 6C

Tento holicí strojek je jedním z našich nejprodávanějších produktů a vždy ho doporučujeme začátečníkům, kteří chtějí přejít na holení bez použití plastů. Cenová hladina je ideální pro zákazníky, kteří hledají vysoce kvalitní holicí strojek s nízkou investicí. Díky 6 nastavitelným stupňům oholení snadno najdete ideální nastavení pro začátečníky a se zkušenostmi se budete postupně zlepšovat.

Vyrobeno z odolné slitiny v nápadném chromovém provedení. Holicí strojek Rockwell 6C, který si oblíbili odborníci na holení po celém světě, zaručeně vylepší vaši rutinu a poskytne vám to nejlepší oholení, jaké jste kdy zažili. 

Rockwell 6S

Holicí strojek Rockwell 6S je skvělou alternativou k holicímu strojku 6C pro zákazníky, kteří hledají kvalitnější holicí strojek a investici. Nerezová ocel je extrémně odolná a vydrží zkoušku časem. Ideální pro každého muže nebo ženu, kteří si holí obličej, hlavu nebo citlivá místa. Tento holicí strojek obsahuje také nastavení pro začátečníky, které znemožňuje uživatelům pořezat se při holení.

Rockwell Model T

Holicí strojek Rockwell Model T je nejnovějším modelem holicích strojků Rockwell. Byl navržen jako intuitivní, snadno použitelný holicí strojek s nastavitelným voličem, který umožňuje každému snadno dosáhnout vždy důkladného a pohodlného oholení. Díky důmyslnému designu a nastavitelnému nastavení se Model T řadí do nejvyšší cenové kategorie.

Perfektně vyvážený díky bezkonkurenčnímu řemeslnému zpracování pro intuitivní ovládání a skluz bez námahy.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz