Tajný agent mezi barbery: JRL ONYX 2020C-B Clipper

Zapomeňte na obyčejné střihací strojky – teď přichází do hry nový hráč, který změní vaše pojetí stříhání vlasů! Představujeme profesionální stříhací strojek JRL Onyx 2020C-B Clipper, který se neskrytě stává tajným agentem mezi barberky a barbery. Tento špičkový strojek nepřináší jenom fantastický vzhled, ale také inovativní technologie, které vás doslova ohromí.

jrl-onyx-menu

Motor, který vás dostane

S dvěma rychlostmi7500 otáček za minutu a 6000 otáček za minutu – máte ve svých rukou strojek, který poskytne sílu a preciznost, o které jste vždy snili. A co je na tom nejlepší? I přes svůj neskutečný výkon je tento šampion tichý jako tajný agent v noci. Takže můžete volně komunikovat se svými zákazníky, aniž byste rušili jejich klid.

SMART CLIP Technologie pro bezchybný střih

Patentovaná technologie SMART CLIP zajišťuje, že strojek udržuje konstantní rychlost a plynulý chod motoru. Žádné trhání, žádné kolísání otáček – jenom dokonalý střih. A co teprve výdrž baterie! Až 5 hodin bez přestávky. Ale to není vše – nabíjecí stanice vám nabídne dvě možnosti nabíjení. Rychlé nabíjení za 3 hodiny s funkcí FAST CHARGING nebo inteligentní nabíjení s RESET IQ CHARGE, které prodlužuje životnost baterie.

Střihací hlavice tajných agentů

Černá střihací hlavice FADE je pokryta titanovým povrchem, což z ní činí odolnou vůči opotřebení. A díky technologii Cool Blade nepřehřeje. S nastavitelnou výškou střihu od 0,5 do 3,5 mm a možností nastavení na nulu (zero gap), je tento strojek připraven na jakýkoliv střih, od precizního fade až po extravagantní kreace.

Design a komfort

Celý strojek je designově promyšlený s matnou černou rukojetí, která září elegancí. Jeho ergonomický tvar a nízká váha (pouhých 285 gramů) znamenají, že s ním můžete pracovat dlouhé hodiny bez bolesti ruky. A háček na zavěšení znamená, že bude vždy po ruce.

Balení, které potěší

Když si tento střihací strojek pořídíte, získáte také nabíjecí stojánek, nabíjecí adaptér, šroubovák, kartáček, mazací olej, pomůcku pro nastavení hlavice, chránič čepele a 10 hřebenů (1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm). To vše v elegantním černém provedení.

Tento střihací strojek není jenom nástrojem, je to tajný agent, který změní váš pohled na stříhání vlasů. S ním budete připraveni na jakoukoliv střihací výzvu. Buďte odvážní, buďte styloví – buďte barberem s JRL Onyx 2020C-B 💇‍♂️💇‍♀️✂️

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz