By Vilain, aneb když se spojí dva bratři, zrodí se něco neuvěřitelného

V dnešní době se můžeme setkávat s velkou spoustou firem, služeb a kdoví čeho dalšího, kdy za zrodem celého konceptu stojí rodina či její část. Ať už jde o rodiče s dítětem nebo o sourozence, vždy jde o něco zajímavého, neotřelého a leckdy i naprosto geniálního. Jedním z případů, kdy byla tato rodinná spolupráce úspěšná, byl zrod obchodu Slikhaar shop se značkou By Vilain, za jejichž zrodem stojí dva bratři, Emil a Rasmus. A protože nás jejich produkty hodně zaujaly, rozhodli jsme se, že v našem sortimentu nesmí chybět – a to za žádnou cenu!

Emil a Rasmus, dva lidé se zálibou ve vlasech

Koncept Slikhaar shopu se zrodil už v roce 2009, kdy za zrodem stáli dva bratři Emil a Rasmus. Ačkoliv je to v dnešní době ještě poměrně nezvyklé, hlavně u mužů, oba již od dětství fascinovaly vlasy a péče o ně. Právě tato záliba je oba směřovala k nápadu na vytvoření nové značky Slikhaar shop, za jejímž vznikem stojí spousta dřiny, práce a hodin strávených nad tím, jak by všechno mělo vypadat.

Oba kluci si na propagaci vybrali úžasnou a hlavně efektivní platformu, jakou YouTube dozajista je. Rasmus na svůj kanál natočil video, ve kterém ve svém ateliéru mluvil o produktu a o tom, jak ho správně používat. Účelem videa bylo nalákání pozornosti a nových zákazníků, což se jim taky povedlo. A tak na YouTube přidávali další videa s dalšími tipy a radami, které se týkají péče o vlasy. Během několika měsíců si získávali dobré ohlasy i od mezinárodního publika, a tak se oba rozhodli, že svoji značku uvedou na trh mezinárodně, aby si jejich produkty mohl na vlastní kůži vyzkoušet každý.

Kanál Slikhaar jako dokonalé místo pro propagaci

I v současnosti je pro ně YouTube místem, kde se mohou propagovat. Jejich kanál Slikhaar je plný tipů na kosmetiku, tipů, jak pečovat o své vlasy, ale také to, jak si vytvořit nejrůznější účesy – i podle celebrit. Takže pokud je vám blízký účes Zayna Malika, určitě mrkněte na jejich video, kde ukazují, jak takovéhoto účesu docílit. V současné době je Slikhaar shop mezinárodním internetovým obchodem s produkty té nejvyšší kvality. Jde zejména o profesionální vlasové produkty pro muže pod záštitou vlastní značky By Vilain. A protože víme, jak je péče o vlasy důležitá, produkty této značky najdete i u nás.

By Vilain nabízí péči o vlasy, ale i produkty pro jejich dokonalý styling

Značka By Vilain vám přinese kompletní péči o vaše vlasy i pro vytvoření dokonalého účesu, kdy z vás oči nespustí nejedna žena. Jak se říká, upravený muž na ženy působ líp než někdo, kdo nepoužívá ani hřeben. Vyzkoušejte a uvidíte, jak si vás okolí začne všímat. Na e-shopu najdete kvalitní šampony a kondicionéry, které se postarají o to, aby vaše vlasy byly čisté a zářily zdravím. My doporučujeme například DETOXX ME SHAMPOO, který je založen na čistě organické bázi, kdy v obsahu najdeme například mořské řasy, zelený čaj nebo jojobový olej. Tento šampon funguje současně i jako kondicionér, nehledě na to, že obsah keratinu výrazně pomůže s hustotou vašich kadeří. Pokud si tedy přejete objem a přirozený lesk svých vlasů, jste na dobrém místě.

Pokud toužíte po dokonalém účesu, který vám vydrží celý den a přežije i nějakou tu chvilku s přítelkyní, kdy účes stačí jednoduše přestylovat, určitě zvolte WAX ZERO, což je kvalitní vosk s obsahem celých 54 % organického vosku bez přidané parfumace. Díky organickým přísadám se vosk postará nejen o držící účes, ale i o přirozený lesk vlasů. Snadnou aplikaci vám zajistí jeho krémové složení, které si budete na vlasy nanášet s oblibou.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz