Péči od Arcadian si zamilujete. Zejména tyto 4 úžasné produkty

SCRUFFY HANDS

Arcadian SCRUFFY HANDS je pomocníkem pro každého chlapa, kterého trápí drsné, suché a popraskané ruce. Protože i chlap potřebuje svoji péči. Zejména pak ti, kteří pracují manuálně a jejich ruce tím trpí. Odměňte se a pořiďte si tohoto pečujícího pomocníka, který se postará o to, aby se vaše ruce měly jako v bavlnce. Produkt pomáhá odstranit z rukou starou vrstvu pokožky a zároveň ji vyživuje. V zimě, kdy je pokožka namáhaná i bez práce, jí poskytne tu správnou péči. Hlavními aktéry zde jsou vitamin E, Kokosový olej a káva / tabák / cedr.

CLAY POMADE

Chcete sexy účes, se kterým dostanete každou ženu do kolen, nebo je vám bližší vzhled elegantního štramáka? Ať je to tak či tak, pro oba typy mužů se hodí tato CLAY POMADE. Jde o skvělou pomádu, která slouží jako stylingový přípravek pro tvorbu toho nejúžasnějšího účesu, který po jejím použití vydrží celý den. Pomádu stačí nanést na vlasy, vytvarovat si svůj účes a poté už jen ohromovat lidi kolem sebe. Kromě vysoké fixace budou mít vaše vlasy matný finish, takže nehrozí, že budete vypadat, jako byste na sebe vylil kbelík oleje, což se stává zejména u klasických laků na vlasy. Dopřejte si pořádný luxus! Vždyť jde o ikonický produkt celé této značky a to o nějaké kvalitě jistě vypovídá.

MATTE PASTE

Toužíte po extra silné fixaci svého účesu, ale máte pocit, že nemůžete najít dostatečně kvalitní pastu na vlasy, která by byla silně fixační, ale ne tvrdá jako beton? V tom případě vsaďte na MATTE PASTE, matující pastu pro extra silnou výdrž účesu. Tato pasta je hustší než jiné produkty této značky, avšak i přes svoji hustotu si zanechává úžasnou krémovou konzistenci,která usnadňuje zapracování do vlasů. Je vhodná pro všechny typy vlasů a jako bonus – snadno se vymývá.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz