I vaše vousy si zaslouží pořádnou péči! Co dalšího nabízí Apothecary87?

Každý muž si zaslouží pořádnou dávku péče. A to se netýká jen jeho vlasů, ale i pokožky a samozřejmě vousů. Proto pro vás máme typ na špičku svého oboru, kterou je bez pochyby značka Apothecary87. Tato značka nabízí kvalitní produkty pro péči o vaše vousy, ale i něco, co vám pomůže k vytvoření stylového účesu. Pak budete vypadat opravdu dokonale!

Sam si přál, aby ho lidé brali vážně

Vznik Apothecary87 má vskutku zajímavý příběh. Celá firma vznikla v roce 2013 pod taktovkou muže jménem Sam. Sam pracoval v mnohých zaměstnáních, kde se živil nejčastěji jako mixolog a poradce. Jeho životopis byl opravdu nabitý zkušenostmi. Když chtěl Sam začít svoji novou kariéru v barovém průmyslu, nikdo ho nebral vážně – vypadal příliš mladě. A tohle byla pointa pro vznik Apothecary 87.

Sam se rozhodl, že si nechá narůst vousy. Později zjistil, že jej lidé ani tak neberou plně vážně, ale zapamatují si ho. To se stalo skvělou marketingovou strategií pro vznik nové firmy. Poté, co Sam strávil několik měsíců hledáním těch nejlepších ingrediencí pro výrobu pečujících přípravků na vousy, kdy svůj pečující olej na vousy začal jako první používat on sám.

87 v názvu není jen náhodná číslice

Neuplynula dlouhá doba a Samovi přátelé začali mít o olej zájem také. Díky tomu, jak opečovávané jeho vousy byly, se Sama každý ptal na přípravky, které používá. A to jej podnítilo k tomu, aby založil Apothecary87. Na názvu podniku se ve velké míře podílí číslice 87, která značí rok Samova narození a věk jeho dědečka, který zemřel na rakovinu. Právě díky těmto zkušenostem se Sam aktivně zapojuje do boje proti tomuto onemocnění.

Co nám může Apothecary87 nabídnout?

Dost bylo smutku. Ačkoliv jde o velmi působivý příběh o tom, jak podnik ke svému jménu přišel, stále musíme uznávat i to, že si svoji reputaci opravdu zaslouží. Celý koncept produktů nám svými obaly může připomínat vintage styl, což jistě není na škodu. Produkty jsou v tak hezkých obalech, že je není třeba nijak zvlášť balit, pokud je chcete darovat jako dáreček.

Kromě již zmíněných olejů na vousy, které slouží k vyživení pokožky, změkčení vousů, snížení podráždění a úžasné vůni; značka nabízí i další produkty, se kterými se můžete potěšit. Chcete si vypěstovat stylový knírek? V tom případě vám udělá radost MOUSTACHE WAX, což je vosk, který váš knírek udrží zdravý a stylový. Jde o pevnou a flexibilní fixaci.

Na své si přijdou i pečovatelé o vlasy. Značka nabízí kvalitní pomády pro fixaci jakéhokoliv účesu, se kterým chcete ráno vyjít na ulici. Kromě mírně vlhkého vzhledu a silné fixace dosáhnete hlavně účes plný lesku, ke všemu s úžasným aromatem.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz