Lockhart’s aneb autentická vlasová kosmetika z Michiganu

V dnešní době není snad jediný e-shop, web apod., kde by nebyla stránka “o nás”. Většina těchto stránek se snaží o to, aby daná firma, značka či produkt, vypadaly co nejlépe. Značka Lockhart’s však jde proti proudu a netvrdí, že jsou nejlepší. Jen se netají tím, že je pro ně na prvním místě konečný zákazník. A tak to má být!

Kdo je Lockhart’s?


Provozovna značky Lockhart’s byla založena v lednu roku 2003. Na jejím vzniku se podíleli manželé Lockhartovi, kteří mají vášeň pro vlasovou kosmetiku. Oproti mnoha jiným firmám se odlišují tím, že se nesnaží tvrdit, že jsou špičkou oboru ve výrobě produktů určených pro holiče, dokonce s nimi ani nespolupracují při výrobě. Jejich tvorba spočívá v zacílení na konkrétní zákazníky, na jejichž vlasy je kosmetika určena.

Lockhart’s Authentic je vlastně takový menší rodinný tým, který za své řemeslo považuje výrobu kvalitních produktů pro muže. Značka nabízí to nejlepší pro péči o vlasy, vousy i pleť.

Při výrobě produktů značka myslí zejména na potřeby zákazníků
Tak jako se mění potřeby klientů, tak se obměňuje i nabídka značky Lockhart’s. Před tím, než přišli na trh se svými produkty na vlasy, si kladli na srdce hned několik otázek: “Jak to, že některé pomády fungují tak, že se po nich vlasy lesknou až moc, nebo naopak nelesknou vůbec a vypadají jako obalené voskem? Proč se s některými produkty hůř pracuje a konečná podoba účesu moc dlouho nevydrží? Jak usnadnit aplikaci produktu?”

Šlo o typické problémy, které způsobovalo použití některých pomád jiných značek. Při samotné výrobě se proto manželé zaměřují zejména na to, aby uspokojili potřeby svých zákazníků a to tak, aby byli spokojeni i oni samotní.

Co vám můžeme doporučit?


Protože nás značka Lockhart’s opravdu zaujala, máme i my na našem e-shopu hned několik produktů nesoucích jméno této značky. A dnes bychom vám rádi doporučili některé z našich oblíbených produktů.

LOCKHART’S ANTI-GRAVITY

Produktů pro úpravu pánských vlasů je na trhu opravdu spousta. Ne každému se ale chce kupovat zvlášť matující pasta, clay, fiber nebo krém.

Právě pro takové muže je ideální produkt LOCKHART’S ANTI-GRAVITY, který je jakýmsi hybridem, který má konzistenci lehkého fiberu, aplikuje se stejně dobře jako krém, zajišťuje skvělou fixaci jako pasta a poskytuje strukturu a dobrý objem vlasů jako clay.

Na vývoji tohoto produktu se Steve Lockhart podílel více než dva roky, aby docílil výsledků, jaké teď můžeme spokojeně využívat.

LOCKHART’S PARADOX

Pomáda s na vlasy s názvem LOCKHART’S PARADOX je, jak již název produktu samotného napovídá, pomáda plná paradoxů.

Tato pomáda v sobě kloubí výhody tradiční pomády s výhodami moderních water based pomád. A stojí to za to! LOCKHART’S PARADOX je pomáda na vodní bázi, která vaším vlasům zajistí celodenní fixaci vlasů, vysoký lesk a svěží vůni, jež vás bude doprovázet po celý den.

A to vše bez pocitu helmy na hlavě, která je v případě, kdy chceme opravdovou fixaci účesu, častým problémem.

LOCKHART’S GOON GREASE

Pomáda LOCKHART’S GOON GREASE je jako dělaná pro všechny muže, které láká kombinace velmi vysoké fixace s pořádnou dávkou lesku spolu se snadným nanášením.

Pomáda na vlasy LOCKHART’S GOON GREASE udrží vaše vlasy přesně v takovém stavu, jaký si přejete. Ačkoli váš účes bude perfektně zafixovaný, pomáda se bude nanášet naprosto lehce. A to vše s citrusovou vůní s náznakem okurky.

A vše, co musíte udělat, je to, že produkt zapracujete do vlhkých vlasů, vytvarujete si vámi zvolený účes a necháte produkt, aby se ve vlasech usadil.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz