Perfektní dárek k Valentýnu? Styling od Lockhart’s!

Valentýn se kvapem blíží a nezáleží na tom, zda tento svátek uznáváte, nebo patříte k jeho odpůrcům, nějaký ten dárek z lásky vaši drahou polovičku potěší určitě vždycky. A Valentýn je právě tím ideálním časem na to, kdy svoji lásku obdarovat. Tento svátek nemusí nutně znamenat kytice, plyšáky a čokoládu. Každého správného muže jistě potěšíte například vlasovou kosmetikou od americké značky Lockhart’s. Proto vám přinášíme i několik tipů na to, čím konkrétně můžete svého muže potěšit i vy!

Oslavte svoji lásku k partnerovi s Lockhart’s

Lockhart’s je značka kvalitních produktů pro péči o mužskou pleť, vlasy i vousy. A právě produkty na péči o vlasy najdete i na našem e-shopu. Lockhart’s je rodinná firma, na jejíž založení se podílely právě dvě zamilované osoby. Steve Lockhart se svojí ženou, kterým se nelíbila nabídka dnešního trhu, která je často zaměřena hlavně na propagaci produktů stůj co stůj, bohužel bez ohledu na samotnou kvalitu. A právě proto je firma tak autentická. Najdete zde pouze produkty, které by si majitelé firmy sami koupili a použili, nic jiného. Všechny produkty na e-shopu jsou tvořeny speciálně dle potřeb současných zákazníků.

A protože víme, že se blíží Valentýn, rozhodli jsme se, že bychom vám mohli některé produkty tohoto e-shopu přiblížit více. Najdete zde tipy na konkrétní produkty, co by dárky na Valentýna i s popisem, který vám usnadní rozhodování. Navíc můžete využít i dopravu zdarma při nákupu nad 500Kč/20€ se zásilkovnou.

LOCKHART’S NEVERMORE

Matující pasta na vlasy s názvem LOCKHART’S NEVERMORE vznikla ve spolupráci několika autorů. Prvním z nich jsou samozřejmě autoři Lockhart’s, dále pak Modern Man TV. Autoři se snažili o vytvoření unikátní matující pasty do vlasů, kterou svět ještě neviděl. Chtěli originální produkt, který si získá přízeň od mužů po celém světě.

A tak vytvořili tento produkt, který se pyšní lehkou a krémovou konzistencí, přičemž zajistí matný vzhled vlasů a jejich silnou fixaci. Součástí LOCKHART’S NEVERMORE musela být i krásná vůně, za kterou se zaručil Tony Nguyen z White Label Grooming. Naopak o výtvarnou stránku věci se postaral designér Jacob Steininger a my věříme, že si tento produkt zamilujete i vy, alespoň z poloviny tolik jako my!

LOCKHART’S MATTE CLAY

Narazit na perfektní clay do vlasů může být občas docela problém. Trh je doslova přesycen všemožnými produkty, které se mají o úpravu mužských vlasů postarat. Některé z těchto produktů vlasy vysušují, jiné udělají, že vaše vlasy vypadají, jako byste si je týden nemyli. LOCKHART’S MATTE CLAY je však zlatým středem mezi clayi. Jde o středně fixační a matující clay, po jehož aplikaci budou vlasy vypadat přirozeně.

Clay voní po levanduli, mechu a pižmu, tudíž jde o produkt ideální pro každého muže s velkým M. Vůně je nevtíravá, takže se snadno kombinuje s jakýmkoliv parfémem. Produkt stačí zapracovat do vlasů vysušených fénem, poté jej za pomoci studeného vzduchu tvarujte do požadovaného účesu.

LOCKHART’S HEAVY HOLD POMADE

LOCKHART’S HEAVY HOLD POMADE je pomáda na vlasy pro každého pořádného chlapa! Pro její aplikaci do vlasů ji musíte pořádně rozehřát v dlaních, následně zapracovat do ještě vlhkých vlasů. Pro vytvarování dokonalého účesu je nejlepší použít kartáč nebo hřeben. Po několika minutách produkt sedne a můžete vyrazit na party, rande či kamkoliv jinam.

Pomáda LOCKHART’S HEAVY HOLD POMADE vám zajistí silnou fixaci, mírný lesk vašeho účesu a to vše s příjemnou vůní Coco Vanilla. A je jen na vás, zda dnes půjdete za elegána nebo milovníka punku.

LOCKHART’S ENIGMA VOLUMIZING CREAM

Ne každý produkt vznikne účelně, občas to může být docela náhoda. A tak tomu bylo i v případě LOCKHART’S ENIGMA VOLUMIZING CREAM. Steve Lockhart je pověstný pro své experimenty s nejrůznějšími ingrediencemi, kdy je často výsledkem kvalitní a oblíbený produkt.

Jinak tomu nebylo ani u LOCKHART’S ENIGMA VOLUMIZING CREAMU. Jde o krém na vlasy, který je dost tekutý na to, aby šel dávkovat praktickou pumpičkou, zároveň však byl dost silný na to, aby zajistil silnou fixaci vašeho účesu. Krém se postará o fixaci účesu, matný vzhled s vůní VIRTUE. Poté, co si produkt nanesete do vlasů, musíte jej vyfénovat, aby se krém aktivoval a fungoval tak, jak má.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz