Dopřejte vousům tu nejlepší výživu s Beardolution

Jestli za něco dáme ruku do ohně, tak jsou to tyhle produkty, díky kterým posuneš péči o svůj posvátný vous na maximální level. Beardolution je vousáčská značka z Anglie, která produkuje ta nejlepší másla a oleje na vousy široko daleko. Vše vyráběno ručně, v malých várkách, za použití pouze přírodních směsí másel a olejů. Že nevíš co je to máslo na vousy? Tak to musíš vyzkoušet, protože tenhle zážitek se těžko popisuje.

Co je máslo na vousy a v čem je lepší než klasický balzám?

Máslo na vousy je produkt, který se obecně skládá z prvotřídních přírodních másel a olejů. Poskytuje vousům lehkou fixaci, ale ne tak silnou jako balzám na vousy, protože neobsahuje vůbec žádný vosk. Jeho hlavními složkami jsou bambucké, mangové a kokumové máslo a směs organických olejů. Máslo na vousy slouží jako hloubkový kondicionér ke změkčení a hydrataci vousů i pokožky pod nimi. Všechna přírodní másla se vstřebávají do vousů a dodávají jim plnější vzhled. Protože včelí vosk není součástí obsahu, máslo má krásnou krémovou strukturu. Tato hedvábná konzistence zajistí, že se máslo vstřebá do celého objemu vousů, až k pokožce a jejich folikulům, což napomáhá hloubkové hydrataci a dokonalému změkčení vousů a pokožky pod vousy. Máslo na vousy je perfektní volbou, pokud chcete eliminovat svědění vousů, máte suchou pokožku nebo lupy a odmění vás super měkkým vousem. Existuje důvod, proč je toto máslo aktuálně nejlepší na britském trhu.

Olej na vousy Beardolution - vousy jako v bavlnce

Vaše vousy si zaslouží to nejlepší, a proto Beardolution vytvořili oleje na vousy pro každého muže, který si cení svého chmýří na obličeji. Anglická manufaktura Beardolution se zaměřuje vytváření úžasných, ručně vyráběných, přírodních produktů, které můžete s radostí používat každý den. Speciálně vytvořená směs organických olejů na vousy vyhovuje potřebám každého, kdo se o své vousy stará s péčí řádného hospodáře. Pouze s několika kapkami každý den můžete mít své vousy po celý den skvěle vypadající a exkluzivně provoněné.

Beardolution olej na vousy podporuje zdraví a sílu vousů, perfektně hydratuje a brání svědění vousů a tvorbě lupů. Působí hluboko ve folikulu a tím umožňuje optimální růstové podmínky. Zjemňuje vousy a umožňuje snadný styling vousů. Dlouhotrvající speciální vůně těchto olejů okouzlí vás i vaše okolí a jednoznačně pozvednou vaši náladu v průběhu celého dne.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz