Pudr na vlasy? Ten od Slick Gorilla dobývá svět!

Anglická hair-stylingová značka z ulic centra Leedsu, která si brousí zuby na tvoje vlasy! Slick Gorilla vznikla s myšlenkou vyniknout v městské džungli. Jejich první produkt, který se okamžitě stal světovým bestsellerem je objemový pudr na vlasy, který dodá vaší hřívě výjimečný vzhled. Mantrou Slick Gorilla je vytvořit nejlepší vlasové produkty pro náročného gentlemana, který chce vypadat skvěle a přežít v městské džungli.

Pudr, který navždy změnil styling-game

Stylingový pudr Slick Gorilla pro dokonalý, přirozený, matný styling vlasů. Vlasy dostanou perfektní fixaci, texturu a objem. To vše s naprosto přirozeným vzhledem. Skvělý pro texturované typy účesů, french cropy a podobné styly.

Co umí pudr na vlasy Slick Gorilla?

  • přirozený, matný vzhled vlasů
  • absolutně neviditelný ve vlasech
  • parádní fixace, objem a textura
  • skvělý pro texturované účesy a french cropy
  • skvělý pro rychlý a absolutně nenáročný styling vlasů
  • vyčarujete s ním jakýkoliv účes, rozcuch, co chcete!

A co další stylingy od Slick Gorilla?

Slick Gorilla Clay Pomade. Paraben free a vegan stylingová hlína se silnou, přesto tvarovatelnou fixací a matným až mírným leskem pro vlasy. Vlasům dodá texturu a definici. Perfektní pro nedbalou eleganci.

Slick Gorilla Lightwork hlína na vlasy. Paraben free a vegan stylingová hlína s lehkou až střední fixací a matným efektem pro vlasy. Perfektní pro přirozené účesy, bez jakékoliv zátěže vlasů a s flexibilní fixací, kterou lze během dne upravit a přestylovat.

Slick Gorilla Sea Salt Spray. Vynikající sea salt sprej s mořskou solí od legendární Gorilly z městské džungle. Slick Gorilla sea salt sprej vašim vlasům dodá vše, co potřebujete. Tedy objem, texturu a ten skvělý plážový vzhled vlasů, jaký znáte, když trávíte dovču u moře.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz