Měníme se. K lepšímu. Nyní jsme SLICKSTYLE!

Od spuštění našeho eshopu s exkluzivními pánskými grooming produkty již uběhl nějaký čas. Nyní pro nás však přichází zásadní změna.

Těch změn bylo vlastně během několika posledních týdnů vícero. Jednou z těch důležitějších změn, je náš rozrůstající se tým. Což je velmi pozitivní především v tom, že můžeme efektivněji a lépe dostát všem Vašim požadavkům a potřebám. Nicméně tou nejzásadnější změnou je v tuto chvíli změna našeho názvu.

Měníme se na SLICKSTYLE!

Tohle je pro nás opravdu velké. Nikdy by nás nenapadlo, že k něčemu takovému přistoupíme, ale po zdlouhavých úvahách jsme dospěli k názoru, že je to pro nás dobré řešení.

Nechtěli jsme však příliš razantní změnu a chceme, aby z našeho názvu bylo stále velmi jasné, že naší prioritou vždy bylo a vždy také bude přinášet Vám ty nejlepší produkty pro styling vlasů. Proto jsme v názvu ponechali naše oblíbené slovíčko SLICK. Zkrátka jednou slick, navždy slick. ☺

Se SLICKSTYLE máme větší možnosti co se našeho sortimentu produktů týče. Ten pro Vás neustále rozšiřujeme, ale zároveň s tím tu byla potřeba přijít s něčím, co nás bude v tomto směru lépe vystihovat a bude pro celý sortiment grooming produktů univerzálnější. SLICKSTYLE nám ale také dává spoustu možností do budoucna. Především k naplnění všech našich cílů a vizí. Protože věřte tomu, že přinášet Vám ty nejlepší a nejupřímnější produkty pro to, abyste vypadali slick není zdaleka všechno a pouze tímto naše cesta opravdu nekončí. Naopak pro nás tímto začíná další velká kapitola, nebo spíše několik kapitol a opravdu je na co se těšit! ☺

WE'VE GOT YOU COVERED se stává naším oficiálním sloganem. Zkrátka a dobře Vás jistíme, a to v každé situaci a pro každou situaci. U nás si totiž každý najde přesně to svoje, a hlavně, už žádný "bad hair day". Pro špatné vlasy a zanedbanou hygienu tu prostě není místo a pokud chcete mít vše v cajku, my Vás jistíme!

slickstyle_l0g0

 

Je naším cílem s novou identitou vše posunout zase ještě o několik levelů výš, než tomu bylo doposud. Čeká nás spousta velkých výzev a už teď se nemůžeme dočkat, až vám některé z nich představíme.

Tomáš & Martin
- SLICKSTYLE.cz

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz