Tarot Sessions, aneb je libo vlasový styling v tarotovém stylu?

Ne, dnes opravdu nebudeme vykládat budoucnost, i když to by určitě bylo také velmi zajímavé. Tyhle produkty totiž nejsou tak úplně karty, ale jak asi správně tušíte, jsou to vlasové styingy ve speciální tarot edici. A aby toho nebylo málo, každý produkt je navíc unikátní spoluprací dvou značek.

Celé se to odehrává, jak jinak, než pod hlavičkou Lockhart's. Steve Lockhart si totiž nedá pokoj ani na chvíli a tak stále vymýšlí jednu speciální edici za druhou. Není tomu tak dlouho, co jsme představili kolaborace Nevermore a Phantasm. O pár měsíců později je tu však další specialitka v podobě TAROT SESSIONS.

Celá myšlenka Tarot Sessions stojí na Stevově zálibě v okultismu, kterou spojil s jeho další vášní, kterou je artisan výroba grooming produktů. Přizval tak k sobě další artisan producenty jako Chrise Templetona z Templeton Tonics nebo Davea Leslieho z Nostalgic Grooming, aby se společně podělili o příběhy, které za nimi a za jejich vášní pro tyto produkty stojí.

 

V první tarotové kolaboraci, kterou je THE HERMIT, si Steve Lockhart vzal na paškál Chrise Templetona z Templeton Tonics a jeho příběh.

"Když se vydáte na výlet 100 kilometrů daleko, nemáte jistotu, že dorazíte do cíle. Přesto je tu jedna jistota, a tou je jistá transformace, která vás na té cestě čeká."

- Chris Templeton

her_s-min

 

Ve druhém pokračování, kterým je THE MAGICIAN, se nám v kolaboraci se Stevem představuje Dave Leslie z Nostalgic Grooming a jeho příběh.

"Proměněním vlastních nápadů v něco hmatatelného jste v podstatě vytvořili svou vlastní realitu. Není větší úspěch."

- Dave Lesliemagic_s-min

A už teď můžeme slíbit, že ještě zdaleka nekončíme! Velmi brzy totiž představíme další příběh. A ať vás nenapínáme, můžeme klidně prozradit, že půjde o skvělou kolaboraci s naší velmi oblíbenou značkou - Shear Revival!

Steve Lockhart zkrátka nepřestává překvapovat a jeho počiny jsou opravdu ojedinělé. A to je za dveřmi Halloween, jeho nejoblíbenější svátek v roce! No, jsme zvědaví, s čím zase přijde!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz