Arcadian Banana Face Wash je tady!

banana_face_wash_003

Na tohle jsme čekali téměř rok! Nakonec jsme se však dočkali a novinka od Arcadian dorazila i k nám. Pro všechny, kteří pořád neví o co jde, Banana Face Wash je čistící a hydratační krém na obličej. To znamená, že pokud hledáš ten správnej produkt pro svou každodenní hygienu, tak jsi ho právě dost možná našel!

Čištění pleti by mělo být nutnou součástí hygieny každého, komu není lhostejná péče o svůj zevnějšek, ale také o celkový stav pleti. Kdo tohle zanedbává, může počítat nejen s kožními typy problémů, ale také třeba s předčasným stárnutím pleti a dalšími problémy. Pleť zkrátka potřebuje svoji dávku hydratace, výživy a očisty.

banana_face_wash_001

Eric a Alyssa z Arcadian Grooming proto přichází s perfektním produktem, který je velmi specifický především svou univerzálností. Arcadian obecně dělá velmi všestranné a univerzální věci. Nejinak je tomu například s jejich všestranným olejem a krémem. I v případě Face Washe totiž zabijete minimálně dvě mouchy jednou ranou. Jak z jeho názvy totiž zcela jasně vyplývá, jedná se o čistič a hydratant v jednom. V kostce to pro nás znamená, že není potřeba po umytí obličeje tímhle produktem používat další hydratační produkt. I když je to trochu proti moji vlastní filozofii a vždycky budu všem doporučovat používat i zvlášť hydratační produkt, v tomto případě musím uznat, že lidi z Arcadian odvedli skvělou práci a Banana Face Wash opravdu čistí i hydratuje zároveň a po jeho použití jsem neměl sebevětší potřebu použít hydratátor.

Je to tedy další z řady grooming produktů Arcadian, který velmi usnadní celý proces péče o tělo. Co je možná ještě podstatnější, v konečném důsledku nám taky ušetří nějakou kačku za nákup hydratačního produktu.

banana_face_wash_002

Tenhle produkt do puntíku splňuje vše, co se od něj očekává. Čistí, hydratuje a vyživuje. To že je nadopovanej samýma dobrotama, je tak nějak jasná věc. Pro shrnutí jsou tady ty nejpodstatnější věci, na kterých to stojí: BANÁNOVÝ EXTRAKT, ŠŤÁVÁ Z ALOE-VERA, ARGANOVÝ OLEJ, VITAMÍN E. Neobsahuje žádný agresivní chemikálie, žádný parabeny, žádný PEGy, žádný polysorbáty a dokonce ani parfémy. To znamená, že z něj ucítíte jenom ty čistý, syrový ingredience, z kterých se skládá (ne, opravdu nevoní ani po banánu).

All in all, je to zkrátka pecka a je potřeba to prostě vyzkoušet! U mě v koupelně si svoje místo už našel. ☺

- Tomáš

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz