Halloween sezóna zahájena + Lockhart's a Cellar Door novinky

hlwn_bnner-min

Přichází podzimní období, které především ve světě homebrew věcí znamená a přináší speciální halloweenské a jiné limitované edice. Je tomu tak především kvůli velké oblibě Halloweenu v USA, ale také zkrátka přichází období, kdy se už pomalu začínáme připravovat na maraton oblíbených svátků, protože se jako každý rok ani nenadějeme a bude tu Mikuláš, vzápětí Vánoce a hned poté Nový rok. K tomu všemu také nutno dodat, že přichází ochlazení, což pro spoustu producentů, ale také pro spoustu lidí znamená, že přichází období sladších, plnějších a výraznějších vůní, které jsou zkrátka na léto moc těžké.

S tím tu mám první radostnou zprávu, protože jsme právě znovu naskladnili Lockhart's Fire & Brimstone Matte Clay. Pro toho, kdo neví, tahle hlína je speciální limitovanou edicí a speciální především ze dvou důvodů. Tím prvním je, že je to prostě halloweenská limitka, což znamená, že Steve Lockhart tuhle dobrotu kuchtí pouze pro období Halloweenu. Jakmile se vše doprodá a vyprodá, nezbývá než čekat zase rok do příštího podzimu. Druhým důvodem je vůně. Fire & Brimstone můžeme totiž volně přeložit jako Oheň a síra, což tuhle vůni vystihuje naprosto přesně a bezezbytku.

lockharts_fire_brimstone_matte_clay-min lockharts_fire_brimstone_matte_clay_detail-min
KOUPIT02

 

Dalším halloweenským počinem z dílny Lockhart's je nová verze Anti-Gravity. Ta nese název Anti-Gravity Coven Edition a od klasické Anti-Gravity se liší artworkem, který je samozřejmě ve strašidelném stylu a také zcela novou vůní. Všechny ostatní vlastnosti této matující pasty zůstávají naprosto stejné. Proto je to také tak nějak poloviční novinka a rozhodně jsme od Steva čekali trochu víc. Na druhou stranu je tu fakt, že spoustu pozornosti a sil Steve pravděpodobně vkládá do svého Tarot Sessions projektu, který svým způsobem halloweensky určitě působí, především díky jejich artworkům, ve kterých Steve odráží svou zálibu právě v okultismu a jiných "spooky" záležitostech.

lockharts_anti_gravity_coven-min lockharts_anti_gravity_coven_detail-min
KOUPIT02

 

To nás vede přímo k další novince, kterou je právě další přírustek do tohoto tarotového projektu - THE EMPEROR. Tuhle krémovou pomádu má na svědomí Zachary West z Shear Revival a vše je samozřejmě zase v kolaboraci právě s Lockhart's.

lockharts_shear_revival_the_emperor_pomada_new-min lockharts_shear_revival_the_emperor_pomada_detail-min
KOUPIT02

 

Prozatím poslední novinkou jsou potom Cellar Door tuhá mýdla. Tady ani nevím, kde začít a jak to popsat, protože tohle úplně dobře popsat nejde. Tohle se prostě musí cítit. Pokud ve mně něco evokuje podzimní, zimní a zkrátka sváteční atmosféru, tak je to jednoznačně vůně těchto mýdel. Velmi doporučuji v podstatě cokoliv z Black Collection. Za osobní favority pokládám jednoznačně Blackbeard's Delight, Birchwood + Spiced Rum a Midnight Rider. Halloween Collection je neméně úžasná a pokud jste chtěli tip na skvělý vánoční dárek, nebo prostě na dárek pro každou příležitost, tahle mýdla jsou jasná volba! Opravdu všechna jsou skvělá a vaše čichové buňky omámí natolik, že byste je nejraději snědli a každodenní hygiena se s těmito mýdly stane opravdu návyková, což je nakonec vlastně dobře. ☺

cellar_door_blackbeards_delight_tuhe_mydlo_new-min cellardoor_bath_supply_birchwood_spiced_rum_tuhe_mydlo-min cellar_door_midnight_rider_tuhe_mydlo_new-min
KOUPIT02 KOUPIT02 KOUPIT02

 

- Tomáš

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz