SUMMER SPECIAL

summer_special_banner-min

 

Léto je tady a my bychom rádi vypíchli ty nejlepší produkty pánské kosmetiky z našeho sortimentu, která je na léto ideální a neměla by chybět ve výbavě žádného muže. Vezmeme to pěkně od hlavy až k patě a trochu rozepíšeme proč zrovna tento se hodí právě do letních měsíců.

Je třeba říci, že léto je dost specifické v tom, že v úmorných vedrech může být až protivné namáhavě stylovat vlasy a obecně dávat spoustu produktu na tělo.

Na druhou stranu právě kvůli vysokým letním teplotám s nimiž souvisí například nadměrné pocení a další vlivy, je potřeba hygienu dodržovat ještě více.

Léto, to jsou také prázdniny, party, pivko, grilovačky, cestujeme, výletujeme, dovolenkujeme a zkrátka chceme vypadat dobře. Takže ať je vedro úmorné jak chce, my se samozřejmě nevzdáme!

 

slickstyle_cz_cirlce-min Letní styling vlasů

Styling vlasů v létě je pravděpodobně ten největší průser. Je vedro, tužící produkty se ve vlasech doslova roztékají a vlasy jsou zplihlé namísto toho, aby držely tvar. Nebojte, zase tak horké to nebude.

 

Stylingové pudry na vlasy

V zásadě je potřeba říct, že na léto jsou ideální pudry na vlasy a sea salty. Je to poměrně logické, vlasový pudr je suchý produkt, takže se zkrátka nerozteče a zaručí vám stálou fixaci vlasů nehledě na teplotu. Pudry mají také funkci suchého šamponu (vstřebávají mastnotu z vlasů), jako třeba ten od O'Douds, takže je to ideální společník například na nějaký vícedenní výlet a splní účel jak stylingu, tak i šamponu a vlasy nebudou tolik mastné.

 
O'Douds Texture Powder Slick Gorilla Hair Styling Powder Uppercut Styling Powder
     
odouds-texture-powder slick-gorilla-stylingovy-pudr-na-vlasy uppercut-styling-powder
     
kup-min kup-min kup-min
     
     

Více produktů >

 

Sea salt spreje s mořskou solí

Sea salty zase právě díky obsahu mořské soli dodávají vlasům texturu a fixaci, na kterou také nemá teplota žádný vliv. Pokud máte rádi moře, tak určitě dobře víte, že vlasy po koupání v moři jsou pěkně tvarovatelné a mají ten správný "beach šmrnc". Sea salty mají také schopnost vstřebávat mastnotu z vlasů, takže vlasy nebudou mastné a budou pořád působit "fresh". V neposlední řadě je to také skvělý pre-styler před následným zafixováním tužícím produktem.
 
O'Douds Sea Salt Texture Spray Noberu Salt Water Spray By Vilain Neon Sea Salt
     
618-1_odouds-sea-salt-texture-spray-stylingovy-sprej-s-morskou-soli 1295_noberu-salt-water-spray-sprej-s-morskou-soli-min 1595-4_by-vilain-neon-sea-salt-sprej
     
kup-min kup-min kup-min
     
     

Více produktů >

 

Stylingy na bázi vosku

Nesmíme však zapomínat ani na produkty na bázi vosku, protože ač tyto jsou ve vysokých teplotách "rizikovější", je potřeba zmínit některé, které nezdolá zhola nic. Nebo které se nám alespoň osvědčili. To však neznamená, že jakýkoliv jiný produkt by letní teploty nezvládl. Určitě zvládne, nicméně pro toto léto volíme tuhle "svatou trojici". Málokdo asi ví, že ještě nedávno se pomáda od Firsthand jmenovala "Summer Pomade". Je to opravdu výborná univerzální pomáda, která vlasy nezatěžuje a fixuje dostatečně na to, aby odolala jakékoliv teplotě.
 
Trade Union Texture Clay Firsthand All-Purpose Pomade Dauntless Wax Cream
     
984-3_trade-union-supply-texture-clay-new-min 438-1_firsthand-supply-all-purpose-pomade-1-2000x 1499-1_dauntless-modern-grooming-wax-cream-min
     
kup-min kup-min kup-min
     
     

Více produktů >

 

slickstyle_cz_cirlce-min Letní vlasová očista

Stejně jako očista těla, je stejně důležitá i častá očista vlasů v létě. Pojďme se tedy podívat, co vám můžeme z našeho sortimentu nabídnout pro maximální vlasovou péči.

 

Šampony a kondicionéry

Tady v tom máme celkem jasno. Nelze jinak než nenabídnout to nejlepší od australské grooming značky The Groomed Man. Mají totiž speciální COOL COLA edici šamponu a kondicionéru v jednom pro maximální letní osvěžení. Navíc fungují i jako šampon a kondicionér na vousy, takže zabijete všechny mouchy jednou ranou! Trojici doplňujeme tím vůbec nejlepším, co můžeme nabídnout - O'Douds Shampoo.
 
The Groomed Man Cool Cola Hair & Beard Shampoo The Groomed Man Cool Cola Hair & Beard Conditioner O'Douds Shampoo
     
480-1_the-groomed-man-co-cool-cola-hair-beard-shampoo-slickstyle-cz 486_the-groomed-man-co-cool-cola-hair-beard-conditioner-slickstyle-cz 345-1_odouds-shampoo-sampon-novy-min
     
kup-min kup-min kup-min
     
     

Více produktů >

 

slickstyle_cz_cirlce-min Tělo a pleť v létě

V létě je prostě potřeba občas dát sprchu. A taky něco do podpaží. A teď vážně, tohle je fakt důležitý, a proto tady máme skvělej sprcháč a dva ověřený deodoranty.

 

Deo a sprcháč na léto

Dva deodoranty a jeden sprcháč. Opět v tom máme docela jasno. Rádi bychom vypíchnuli především Baxter of California Natural Deodorant. Tenhle deodorant je prostě pecka! Nejenže naprosto DOKONALE zabraňuje pocení, ale také po něm není na oblečení ani stopy a rozhodně vás nebude v podpaží dráždit a zanechávat nepříjemné červené fleky. Vše osobně otestováno! A věřte tomu, že na nadměrné pocení, jsme tu experti.
 
Baxter Natural Deodorant Firsthand Body Cleanser Shear Revival ORA
     
519-2_baxter-of-california-natural-deodorant-novy-min 450-7_firsthand-body-cleanser-novy2 1715-4_shear-revival-ora-all-natural-deodorant-new
     
kup-min kup-min kup-min
     
     

Více produktů >

 

Hydratuuuuuuuuj!

Opakujeme to pořád dokola. Dvakrát víc to platí v zimě a o nic míň v létě. Hydratovat pleť je základ a mělo by to být snad uzákoněný. Dovolte nám vypíchnout především ZEW for men Body and Face Cream, který mimo všech skvělých ingrediencí, o kterých si můžeš přečíst zde, obsahuje také SPF15!! Ano je to tak, zatímco budete dokonale hydratovat, tak jste i ochránění před sluníčkem. Navíc teda není pouze na obličej, ale můžeš si s ním natřít co se ti zlíbí. A to se vyplatí. Cooling Moisturiser od Bluebeards Revenge, jak už z názvu vyplývá, tě zase zaručeně pořádně zchladí.
 
ZEW Body and Face Cream Bluebeards Revenge Cooling Moisturiser Noberu Face Moisturiser
     
1934_zew-for-men-body-and-face-cream-krem-na-telo-a-oblicej 1886-1_the-bluebeards-revenge-cooling-moisturiser-chladivy-hydratacni-krem-na-oblicej-slickstylecz-min 1973_noberu-face-moisturiser-hydratacni-krem-na-oblicej
     
kup-min kup-min kup-min
     
     

Více produktů >

 

slickstyle_cz_cirlce-min Melounové osvěžení pro vousy

V létě rozhodně nesmíme zapomínat ani na pořádnou péči o vousy. Jak bychom taky mohli, žejo. Stejně jako o vlasy a tělo, je potřeba pečovat i o vousy a hydratovat a vyživovat je.

 

Osvěžující balzám, olej a šampon na vousy

Ani tady jsme nemuseli moc dlouho přemýšlet. Hned nám došlo, že Acid Melon, což je naprosto osvěžující vůně melounu a liči, bude tou správnou letní volbou. Tyhle produkty má na svědomí skvělá španělská barbershop značka Hey Joe. A Španělé prostě vědí, co je na vousy dobré. To je čistý fakt.
 
Hey Joe Acid Melon Beard Oil Hey Joe Acid Melon Beard Balm Hey Joe Acid Melon Beard Shampoo
     
654_hey-joe-acid-melon-olej-na-vousy 675_hey-joe-acid-melon-balzam-na-vousy 1865_hey-joe-beard-shampoo-no3-sampon-na-vousy-slickstyle-cz-min
     
kup-min kup-min kup-min
     
     

Více produktů >

 

slickstyle_cz_cirlce-min Do Chorvatska RegioJetem?

Ať už se chystáš na dovolenku k moři, na místní koupák nebo se natáhneš na dvorku či na balkoně, neměl bys podcenit kvalitní opalovací krém.

 

Opalovací krémy

Kvalitní opalovací krémy od přírodní značky Bioearth jsou vysoce ochranné voděodolné opalovací krémy s nejnovějšími fotostabilními slunečními filtry, které účinně chrání pokožku před poškozením způsobeným UVA a UVB paprsky a to i při koupání či vodních sportech. Abychom si udělali pořádek ve faktorech, tak 15ka je pro ty, kteří už jsou opálení nebo mají od přírody tmavší pleť, která není tolik citlivá na sluníčko. 30ka je pro citlivější a světlejší pleť a 50ka je pro největší citlivky a pro děti. 50ka je zároveň také voděodolná!
 
Bioearth Sun Cream SPF 15 Bioearth Sun Cream SPF 30 Bioearth Sun Cream SPF 50+
     
2180_bioearth-sun-cream-ochranny-opalovaci-krem-spf-15 2183_bioearth-sun-cream-ochranny-opalovaci-krem-spf-30 2186_bioearth-sun-cream-ochranny-opalovaci-krem-spf-50
     
kup-min kup-min kup-min
     
     

Více produktů >

 

 

** Určitě uděláš dobře, když budeš tento článek sledovat pravidelně, protože jej budeme pravidelně aktualizovat.

*** Stejně jako uděláš dobře, když nás budeš sledovat na našich sociálních sítích.

 

logo-duha   facebook-logo-min

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz